Mijn favorieten

Hypotheken

Graag stellen wij ons aan u voor...

Allround specialisten

Finalinq is een landelijk werkende organisatie van samenwerkende adviseurs. Deze adviseurs zijn allround specialisten op financieel gebied. Speerpunt is voor ons de eigen woning waarbij wij u graag van dienst zijn in goede tijden, maar ook als het even tegen zit. Onze dienstverlening bestaat daarom uit hypotheekadvies wanneer er sprake is van het kopen van een nieuwe woning of aanpassing van de huidige woning, maar ook staan wij u met raad en daad terzijde als uw persoonlijke situatie dusdanig is gewijzigd dat u hierdoor het overzicht op uw inkomsten en uitgaven bent kwijt geraakt. Middels een budget analyse proberen wij weer de balans tussen uw inkomsten en uitgaven te herstellen waarbij ons doel is om financiële rust te creëren in een moeilijke periode.

Onze adviseurs staan allen onder leiding van een gecertificeerd hypothecair planner of financieel planner. Daarmee bent u verzekerd van deskundigheid en objectiviteit. Het opleidingsniveau is altijd HBO+.

Door permanente bijscholing is de adviseur geheel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Door zijn opleiding en ervaring worden alle financiële en fiscale aspecten deskundig beoordeeld.

­

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring