Mijn favorieten

Aankoop

Wilt u uw droomhuis niet alleen zoeken maar vooral vinden?!!

Dan is het verstandig om een ervaren makelaar in te schakelen.

 

Om actief voor u te kunnen zoeken, leggen wij uw eisen en wensen vast in een persoonlijk aankoopplan tijdens een uitgebreide kennismaking op ons kantoor of bij u thuis.

 

Naar gelang uw voorkeur houden wij u vervolgens telefonisch, per e-mail, per fax of per post op de hoogte van alle aangeboden woningen (uit ons eigen aanbod, aanbod van collega makelaars en overig aanbod), welke binnen uw zoekprofiel passen. Indien uw interesse is gewekt bezichtigen wij daarna de geselecteerde woningen. Zodra de passende woning gevonden is zullen wij u adviseren omtrent de vraagprijs.

 

Pas als alle feiten bekend zijn kan het echte onderhandelen beginnen, uiteraard in nauw overleg met u. Is er overeenstemming bereikt dan wordt het koopcontract opgesteld. Wij checken alle afspraken zoals prijs, overdrachtsdatum, voorbehouden etc. waarna de officiële overeenkomst kan worden opgesteld. Indien nodig regelen wij voor u een bouwkundige keuring en/of een bodemonderzoek, uitgevoerd door een, door ons zorgvuldig geselecteerd, bedrijf. Vlak voor de oplevering inspecteren wij met u nogmaals de woning en daarna vindt de eigendomsoverdracht bij de notaris plaats. Ook hierbij wordt u uitvoerig begeleid.

 

Geinteresseerd in de aankooptarieven? Onze combitarieven worden vermeld op onze hypotheeksite.

Welkom
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring