Aa & Hunze Makelaardij BV

Schoolstraat 10
9461 AB Gieten
Tel: 0592-261700
info@aahunze.nl
Smalwolde l Fase II Koopaanneemsom € 227.500,- tot € 259.500,-
 in Annen 9468

Omschrijving

FASE II, NU IN DE VERKOOP !!!

Hoffelijk wonen in het project SMALWOLDE te Annen, gelegen nabij het centrum met uitgebreide voorzieningen en een snelle verbinding naar onder andere Assen en Groningen. In totaal worden er 11 ENERGIE NEUTRALE woningen gerealiseerd en de bouw van Fase I (bouwnr. 1 t/m 6) gaat in december 2018 van start! Wees er snel bij, want van Fase I is bouwnummer 1 nog beschikbaar!

FASE II
Fase II bestaat uit 5 ENERGIE NEUTRALE woningen met 2 verschillende woningtypes; 2 hoekwoningen en 3 tussenwoningen. De woningen hebben GEEN GASAANSLUITING, zijn onderhoudsarm en voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen, luchtwater-warmtepomp en een warmteterugwinningsinstallatie. De woningen worden compleet afgewerkt met onder andere badkamer met sanitair en tegelwerk en een houten buitenberging. Er is geen keuken inbegrepen.

De indeling van de woningen is als volgt:
Begane grond:
hal/entree, toilet met fontein en trapopgang, tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar het terras, trapkast en open keuken.

Eerste verdieping:
overloop met trapop- en afgang, 3 slaapkamers, badkamer voorzien van 2e toilet, douchehoek en wastafel.

Tweede verdieping:
overloop, zolderruimte met dakraam, warmteterugwinningskast, boiler, aansluitingen voor witgoedapparatuur en de mogelijkheid voor het realiseren van een 4e slaapkamer.

Verder:
vrijstaande houten buitenberging met luifel, voorzien van elektra en straatwerk.
De vloeroppervlakte van de woning bedraagt 130 m² en het woonoppervlakte is 105 m².

Naast de eigendom van de woning heeft u een aandeel in het mandelig voetpad achter de woningen en het parkeerplein met schanskorven aan de voorzijde.

De grootte van de percelen varieert van 153-254 m².

KENMERKEND:
-energie neutraal en lage energielasten
-GEEN gasaansluiting
-inclusief zonnepanelen, luchtwater-warmtepomp en warmte-terugwinning
-inclusief sanitair, badkamer en houten buitenberging
-onderhoudsarm
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 227.500,- - € 259.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 105 m² t/m 130 m² Inhoud 415 m³ Perceeloppervlakte 153 m² t/m 254 m² Aantal kavels 5 Vrij 5 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis