Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Aarhusweg 2 11 in Groningen 9723 JJ

Aarhusweg 2 11

9723 JJ Groningen
Huurprijs € 15.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Zeer gunstig gelegen KANTOORRUIMTE (bj. 2012) op bedrijventerrein "Eemspoort", totale oppervlakte 166 m², te huur in units vanaf 83 m² (begane grond/eerste verdieping) met 2 parkeerplaatsen voor het pand.

LOCATIE
Het pand is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein met goede aansluitingen op de ringweg van Groningen en de A7 richting Winschoten/Duitsland en A28 richting...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 166 m² In units vanaf 83 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Zeer gunstig gelegen KANTOORRUIMTE (bj. 2012) op bedrijventerrein "Eemspoort", totale oppervlakte 166 m², te huur in units vanaf 83 m² (begane grond/eerste verdieping) met 2 parkeerplaatsen voor het pand.

LOCATIE
Het pand is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein met goede aansluitingen op de ringweg van Groningen en de A7 richting Winschoten/Duitsland en A28 richting Assen/Zwolle. Op korte afstand bevinden zich bushaltes, Makro, het Europapark met o.a. het voetbalstadion, supermarkt, scholen en treinstation.

INDELING
Begane grond (BVO ca. 95,5 m²):
entree met trapopgang, kantoorruimte (ca. 38 m²), verkeersruimte, separate kantoorruimte aan de achterzijde (ca. 37 m²), pantry, voorzien van vaatwasser en koelkast (beiden inbouw), toiletruimte met fontein en heren/dames toilet en heren toilet (urinoir).

Eerste verdieping (BVO ca. 95,5 m²):
overloop, kantoorruimte voorzijde, archief/opslagruimte, kantoorruimte achterzijde.

PARKEREN
Naast 2 eigen parkeerplaatsen voor het pand is er volop parkeergelegenheid op het terrein.

OVERIG
Het pand wordt verwarmd middels een cv-ketel met radiatoren en is voorzien van mechanische ventilatie, airco (zowel warme als koude lucht) en systeemplafond met inbouwarmaturen en is daarnaast luxe en hoogwaardig afgewerkt.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Ook de genoemde oppervlaktes zijn slechts een indicatie.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 15.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 166 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 83 m² Locatie Bedrijventerrein, Kantorenpark Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
166 m²
In units vanaf
83 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.