Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Bloemakkers 5 5A in Gieten 9461 GX

Bloemakkers 5 5A

9461 GX Gieten
Vraagprijs € 505.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Gunstig gelegen BEDRIJFSHAL met kantoorruimte, omheind en verhard terrein met vrijstaande dienstwoning met garage op totaal ca. 3.091 m² eigen grond. LOCATIE De kavels zijn gelegen op het bedrijventerrein "Bloemakkers" te Gieten. Gieten ligt centraal tussen Assen-Veendam en Groningen-Emmen. BEREIKBAARHEID Het bedrijventerrein bevindt zich op een strategische plaats, aangezien het direct aan de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 472 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Gunstig gelegen BEDRIJFSHAL met kantoorruimte, omheind en verhard terrein met vrijstaande dienstwoning met garage op totaal ca. 3.091 m² eigen grond.

LOCATIE
De kavels zijn gelegen op het bedrijventerrein "Bloemakkers" te Gieten. Gieten ligt centraal tussen Assen-Veendam en Groningen-Emmen.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein bevindt zich op een strategische plaats, aangezien het direct aan de N34 tussen Groningen en Emmen grenst, welke een goede aansluiting geven op de A28 en naast de aansluiting met de N33 tussen Veendam en Assen, welke een goede aansluiting heeft op de A7.

INDELING BEDRIJFSRUIMTE
entree/hal, kantoorruimte (ca. 15 m²) voorzien van loket, showroom/bedrijfsruimte (ca. 335 m²), pantry met keukenblok en voorportaal en toiletruimte, werkplaats (ca. 70 m²) met dubbele deuren.

KENMERKEN:
-overheaddeur voor- en achterzijde
-cv-installatie/heteluchtverwarming
-stalen constructie
-lichtstraten
-vliering/bergruimte boven kantoor, werkplaats en pantry.

INDELING WOONRUIMTE
entree/hal met toilet, trapopgang en toegang tot kelder, woonkamer (ca. 26 m²), dichte keuken (ca. 12,5 m²), slaapkamer (ca. 10m²), bijkeuken met stookruimte en achterdeur, garage (ca. 28 m²).

Overloop, 3 slaapkamers (ca. 8, 17 en 21 m²) en badkamer (ca. 6 m²).

Een besloten tuin met achterom.

VERDER
Het betreft hier 2 kadastrale percelen met beide een eigen huisnummer. De woning staat op een perceel van ca. 887 m² en het bedrijf op ca. 2.204 m² eigen grond.

PARKEREN
Op eigen grond zijn parkeerplaatsen aanwezig, ook langs de openbare weg kan gratis worden geparkeerd in de daar aanwezige parkeervakken.

BESTEMMING
De kavel valt onder het Bestemmingsplan Gieten en heeft als bestemming "bedrijventerrein".

Toegestane activiteiten:
-bedrijven in categorieën 1 en 2;
-detailhandel in volumineuze goederen.

Gieten beschikt over vrijwel alle basisvoorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, (basis)scholen, sportfaciliteiten en goede openbaar vervoersverbindingen.

AANVAARDING in overleg.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. De opgegeven oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 505.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1972 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 472 m² Woonoppervlakte 145 m² Perceeloppervlakte 3091 m² Oppervlakte kantoorruimte 15 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 10 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Het object is gelegen op het bedrijventerrein "De Bloemakkers". Aantal lagen 1 Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Toilet, pantry
Prijs
€ 505.000,-
Oppervlakte
457 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
15 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
1747 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring